Webbdo

webbdoNär man anlitar ett webbhotell för att driva och inhysa ens hemsida är det viktigt att man väljer ett webbhotell som har både kapacitet och den service som krävs för att upprätthålla den höga nivå som behövs för att sidan alltid ska vara tillgänglig och ha snabba svarstider. Då är webbhotellet Webbdo, ett svenskt webbhotell som erbjuder bra tjänster både för privatpersoner och för företag till konkurrenskraftiga priser, en bra och pålitlig leverantör av tjänster för ens hemsida. Webbdos webbhotell är baserat på Linuxservrar och är anpassade för hemsidor utvecklade med PHP-tekniken samtidigt som man har stöd för bland annat det världsledande webbpubliceringssystemet WordPress.

Webbhotellet Webbdo har flera olika paket där priserna börjar på 29 kronor per månad upp till 69 kronor per månad. I dessa paket ingår allt man behöver för att snabbt och enkelt få sin hemsida eller blogg tillgänglig på Internet. För den som behöver kraftfullare lösningar för sin hemsida har man möjlighet att själv kunna komponera ett paket där man kan lägga fokus och kraft på de delar man anser är viktigare än andra.

Webbdos tjänster är tydliga och innehåller det man behöver för att komma igång med sin hemsida. Priserna är fasta och det tillkommer inga dolda avgifter. Företaget som driver webbhotellet Webbdo kan även hjälpa till med uppdrag kring ens hemsida som design eller utveckling av funktioner och man slipper på så sätt blanda in flera olika företag för hanteringen av ens hemsida.

Bra priser, pålitlig teknik och bra service är några av de skäl till att många väljer webbhotellet Webbdo till sin leverantör av webbhotell, som kund kommer man förstås snart upptäcka ytterligare skäl till varför man även stannar kvar.

Silver Guld Diamant
Utrymme: 0.6 GB 1.5 GB 2.9 GB
Trafik/månad: 15 GB 33 GB 55 GB
Möjliga domäner: 2 10 1000
MySQL-databaser: 3
(Linux)
15
(Linux)
Obegränsat
(Linux)
MsSQL-databaser:
Daglig backup:
Telefonsupport:
Startavgift: 149 kr 149 kr 149 kr
Avgift/månad: 29 kr 49 kr 69 kr

Läs mer om webbdo på deras hemsida.

Gå till Webbdo »

Vad tycker du om Webbdo?

Copyright © 2011-2015 webbhotelltips.com.
Jämförelser och recensioner av billiga och bra webbhotell.