Billiga webbhotell 2015 – Bäst i test

Leter du efter ett billigt webbotell för din blogg eller hemsida? Då har du kommit rätt!

Bra och billiga webbhotell är inte alls svårt att hitta.

Däremot är det svårt att hitta bra webbhotell som är helt gratis. Vill du ha ett billigt webbhotellt till en seriös hemsida eller blogg rekommenderar vi något alternativ som du hittar i listan nedan. Tex one.com som kostar 12kr / månad. Det är nästan gratis!

I övrigt listar vi några webbhotell som är riktigt billiga och därför värda att ta en titt på. Vanligtvis speglas kvaliteten på webbhotellet i priset, men för de allra flesta duger ett billigt webbhotell alldeles utmärkt. De lite dyrare webbhotellen tar många gånger betalt för funktionalitet och kapacitet som en vanlig användare inte ens är i närheten till att utnyttja fullt ut.

Vårt råd är att kolla i listan nedan och surfa in på deras hemsidor för att läsa mer. Läs på bloggar och forum vad folk tycker och gå därefter på magkänslan!

Rank Webbhotell Länk Info Pris
#1 One.com One.com One.com är ett riktigt billigt webbhotell erbjuder webbhotell från 12 kronor i månaden.Bästa budgetvalet! 12:-
#2 surftown Surftown.se Surftown är ett billigt webbhotell som samtidigt håller relativt hög standard. 36:-
#3 Hostgator Hostgator.com Hostgator är baserat i USA. Är din hemsida engelskspråkig är hostgator något för dig. 38:-

Listan oven är framtagen av oss och är baserad på personliga omdömen, men vi har även lyssnat på kollegor i branshen och utnyttjat forum och bloggar för att få en idé om vilka billiga webbhotell som anses vara bäst. Håller du inte med om listan ovan är du välkommen att kontakta oss och berätta om dina erfaranheter. Dåliga som bra.

Vilka bör överväga billiga webbhotell?

Normalt rekommenderar jag bara företag och personer som har känslig verksamhet på nätet (mot driftstörningar) att köpa ett mer kvalitativt webbhotell med snabb support och driftsäker miljö. För en vanlig användare som har ett webbsida eller blogg, duger ett billigt webbhotell utmärkt. Skillnaden i upptid mellan dyra och billiga webbhotell är ofta minimal. Däremot är inte prisskillnaden minimal.

Copyright © 2011-2015 webbhotelltips.com.
Jämförelser och recensioner av billiga och bra webbhotell.